У Харкові «Нова Пошта» тестує інноваційний термінал: Компанія шукає нових співробітників

У Харкові інноваційний термінал "Нової Пошти" має площу понад 19 тисяч кв. м.

У Харкові компанія "Нова Пошта" почала тестувати інноваційний термінал. Про це повідомили в інформаційному агентстві interfax-Україна.

Відзначається, що Харківський термінал став другим за розмірами після столичного. Всього в Україні чотири інноваційних терміналів.

Об'єкт має площу понад 19 тис. кв. м, його будівництво тривало 1,5 року. Як і інші інноваційні термінали "Нової Пошти", Харківський термінал оснащений автоматизованим обладнанням голландської компанії Vanderlande, яке дозволяє обробляти 8,5 тис. Посилок в годину. Термінал також обладнаний 31 спеціальним телескопічним конвеєром, за допомогою яких здійснюється вивантаження і завантаження відправлень безпосередньо в автомобіль. Загальна потужність терміналу - до 20 тис. Посилок в годину. На терміналі зараз працюють 350 осіб, крім цього компанія шукає ще 200 працівників.

Зараз термінал працює в тестовому режимі - синхронізуються всі процеси термінальної логістики "Нової пошти": змінюються логістичні напрямки та інформаційна структура, йде поділ потоку відправлень.

Нагадаємо, Харківська міськрада визначила розмір "гідної" зарплати на 2021 рік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися