У Харкові локдаун не обмежуватиме авіарейси

Усі внутрішні та міжнародні рейси аеропорт "Харків" будуть виконувати відповідно до розкладу

Січневі карантинні обмеження не стосуються авіарейсів. Тому аеропорт "Харків" буде працювати в штатному режимі. Про це повідомили на сайті аеропорту.

Відзначається, що всі внутрішні й міжнародні рейси будуть виконуватися згідно з розкладом. Регіональні перельоти будуть проходити без обмежень. Міжнародні рейси й надалі залежать від карантинних правил інших країн. Також на час обмежень, заклади харчування в Міжнародному аеропорту "Харків" будуть працювати на винос.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України прийняв рішення, що з 8 і по 24 січня 2021 року в країні посилять карантинні обмеження. "Зимові канікули заради безпеки" робляться для того, щоб не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може настати, в тому числі й після новорічних свят. Посилені карантинні обмеження будуть вводитися для того, щоб розірвати ланцюг захворюваності, яка може сформуватися протягом свят.

Раніше "Коментарі" розповіли про відновлення польотів літаками АН-26. Після трагедії в Чугуєві Міністерство оборони припинило польоти AH-26 на всій території України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися