Танк від харківського заводу включать в оборонне замовлення

Директор "Укроборонпрому" відвідав завод імені Малишева

Танк "Оплот", який проводиться на заводі імені Малишева, можуть включити в державне оборонне замовлення. Про це заявив сьогодні на пресконференції під час відвідин Харкова новий гендиректор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв.

Рішення ухвалять за результатами презентації можливостей підприємств "Укроборонпрому" для військового відомства.

"На презентації, яка запланована наступного тижня, ми очікуємо включення в держзамовлення цілого ряду бойових машин, в тому числі "Оплот", - сказав Юрій Гусєв.

Також Гусєв зазначив, що збирається розглянути ситуацію на Харківському авіапідприємстві, на якому не погашена заборгованість із зарплати.

Довідка "Коментарів": Т-84БМ "Оплот" - український бойовий танк. Сконструйований ХКБМ ім. Морозова і проводиться заводом ЗТМ ім. Малишева.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківський ДП "Завод ім.Малишева" в найближчі місяці має отримати державне оборонне замовлення на 2021 рік. Про це розповів генеральний директор підприємства Василь Крилас. "Сподіваємося отримати від Міністерства оборони України замовлення з модернізації сотень бойових машин з одночасним виготовленням для них більш потужних двигунів. Ведуться роботи та в напрямку укладення контрактів на постачання дизелів і запчастин для залізничного транспорту і запчастин для стаціонарних середньоборотних дизелів для атомних електростанцій", - сказав Крилас.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися