У Харківському метро встановили нові турнікети для оплати банківською картою

Тепер безконтактна оплата додалася ще на п'яти станціях

У Харківському метрополітені додалися ще п'ять станцій по оплаті банківською картою. Про це повідомляє Департамент цифрової трансформації Харківської міської ради.

Турнікети для безконтактної оплати проїзду в Харківському метрополітені почнуть працювати з 18 грудня. Їх запускають на двох станціях "синьої" гілки, двох "червоної" і однією "зеленої".

Апарати для оплати проїзду банківською картою з'являться у вестибюлі №1 на станціях метро "Історичний музей", "Майдан Конституції" і "Наукова", а також у вестибюлі №2 на станціях "Університет" і "Спортивна".

Нагадаємо, систему оплати проїзду в Харківському метрополітені банківськими картами запустили ще у вересні. Турнікети для безконтактної оплати проїзду вже працюють в вестибюлях станцій метро "Держпром", "Метробудівників", "Архітектора Бекетова", "23 Серпня", "Ботанічний сад", "Героїв Праці", "Студентська", "Академіка Павлова", "Академіка Барабашова "," Університет "," Холодна гора "," Центральний ринок "," Південний вокзал "," Проспект Гагаріна ",   "Спортивна", "Завод імені Малишева", "Палац спорту", "Армійська", "Тракторний завод", "Ім. О.С. Масельського "," Індустріальна "," Захисників України "," Академіка Барабашова "," Пушкінська "," Олексіївська "і" Перемога ". Протягом чотирьох місяців апарати з'являться на всіх станціях.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, комунальне підприємство "Харківський метрополітен" збирається витратити 50,35 мільйона гривень на обслуговування ескалаторів всіх станцій. У документації до торгів сказано, що загальне число ескалаторів в міській підземці становить 45 одиниць, з яких 13 знаходиться на Холодногірсько-заводській лінії, 13 - на Салтівській та 19 - на Олексіївській.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися