Названа дата похорону Геннадія Кернеса, - інсайд

О 7:00 буде померлого мера будуть відспівувати в Благовіщенському соборі

Померлого вчора, 17 грудня, мера Харкова Геннадія Кернеса ховатимуть 23 грудня. Про це стало відомо від закритого Telegram-каналу "Харьков Сейчас".

Спочатку його будуть відспівувати, потім в ХНАТОБі пройде церемонія прощання.

"О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом", - говориться на каналі.

Вулиці поруч з театром перекриють, рух громадського транспорту змінять.

Нагадаємо, в Німеччині, 16 грудня почався локдаун, тому можуть бути проблеми з поверненням мера Харкова Геннадія Кернеса додому. Карантинні обмеження триватимуть до 10 січня. У країні заборонили всі масові заходи, закрили всі магазини, крім продовольчих, заборонили навчання в школах, закрили дитячі садки. Дозволяється працювати тільки аптекам, магазинах побутової хімії, автозаправок, банкам і поштовим відділенням. Однак аеропорти працюють, і літаки літають з Берліна кожен день.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в німецькій клініці" Шаріте "після ускладнень від коронавируса пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі та друзі в соціальних мережах.



Антибандит

18 грудня 2020, 19:12

Да и хер с ним-бандитом и бврыгой! Нет, что бы радоваться-рабы восхваляют своего тирана! Терпилы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися