Харківська мерія розповіла, як зміниться рух транспорту в день похорону Кернеса

Рух, зокрема, буде заборонено по пл. Благовіщенській

У Харкові 23 грудня заборонять рух транспорту по пл. Благовіщенській, узвозу  Соборному, вул. Університетській, вул. Спартаківський, пл. Конституції, вул. Сумської з 5:30 до 14:00 23 грудня. У Департаменті інфраструктури розповіли, це пов'язано з організацією та проведенням траурних заходів з поховання Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Зокрема, з 5:30 до 14:00 23 грудня буде заборонено рух транспорту по маршруту руху колони, а саме: пл. Благовіщенській, узвозу Соборному, вул. Університетській, від спуску Соборного до пров. Спартаківського, пров. Спартаківський, пл. Конституції, від пров. Спартаківського до пров. Мечникова, і вул. Сумській, від пров. Мечникова до вул. Свободи.

З 13:30 до 15:00 буде заборонено рух транспорту по вул. Сумській, на ділянці від вул. Скрипника до вул. Данилевського, вул. Ярослава Мудрого, та вул. Пушкінській, на ділянці від вул. Гуданова до вул. Омської.

З 5:30 до 8:00 буде заборонене паркування та стоянка транспорту на пл. Благовіщенській та вул. Різдвяній навколо Благовіщенського собору.

Також вранці, з 5:30 до 8:00, автобуси, що курсують по пл. Благовіщенській та вул. Різдвяній навколо Благовіщенського собору, будуть об’їжджати закриту ділянку наступним чином:

№202е: - вул. Чоботарська – вул. Пискунівська - вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності – вул. Сумська та далі за маршрутом;

№238е: - вул. Полтавський Шлях – пл. Сергіївська – пл. Павлівська – вул. Університетська – пров. Мечнікова – пл. Конституції і далі за маршрутом;

№254е: - вул. Євгена Котляра – вул. Благовіщенська – вул. Дмитрівська – вул. Коцарська – вул. Євгена Котляра та далі за маршрутом;

№278е: - вул. Євгена Котляра (Південний вокзал) – вул. Благовіщенська – вул. Дмитрівська – вул. Чоботарська – пров. Пискунівський – проїзд Рогатинський.

З 7:30 до 14:00 автобуси, що проходять по пл. Благовіщенській, узвозу Соборному, вул. Університетській, від узвозу Соборного до пров. Спартаківського, пров. Спартаківському, пл. Конституції, від пров. Спартаківського до пров. Мечникова, вул. Сумській, від пров. Мечнікова до вул. Свободи, об’їжджатимуть закриту ділянку наступним чином:

№20е: - вул. Університетська – узвіз Бурсацький – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності – пр. Науки та далі за маршрутом;

№202е: - вул. Чоботарська – вул. Пискунівська - вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності - вул. Сумська та далі за маршрутом;

№119е: - пров. Короленка – пров. Вірменський – м-н Павлівський – м-н Сергіївський  – вул. Клочківська - узвіз Клочківський – пр. Незалежності – пр. Науки та далі за маршрутом;

№217е: - вул. Університетська – узвіз Бурсацький – вул. Клочківська – узвіз Клочківський – пр. Незалежності – пр. Науки та далі за маршрутом.

А автобуси №65е, 202е, 278е, 289е, 296е призупиняють рух на час проходження колони по вул. Сумській, від вул. Свободи до вул. Ярослава Мудрого.

Крім того, з 6:30 до 8:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Конєва, на ділянці від вул. Полтавський Шлях до вул. Малої Гончарівської, вул. Малиновського, вул. Благовіщенській, пл. Благовіщенській, узвозу Соборному, вул. Коцарській.

Тролейбус №11 курсуватиме так: -  розворотне коло "пр. Дзюби" - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - розворотне коло "вул. Конєва".

А з 6:00 до 13:30 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до пл. Конституції.

Також цього дня призупинять роботу майданчики для платного паркування на вул. Скрипника (від вул. Сумської до вул. Чернишевської), вул. Сумській та вул. Римарській (в районі театру опери та балету) та вул. Римарській, 30-34.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, і з Берліна в Німеччині вилетів літак з тілом мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це повідомляє сервіс Flightradar24. Чартерний рейс злетів о 17:04 за київським часом. Тіло Кернеса на похорон доставляє літак Bombardier Challenger 850, яким володіє компанія AirX зі штаб-квартирою на Мальті. Літак вміщує 13 пасажирів і розвиває крейсерську швидкість в 850 кілометрів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися