У Кернеса виявилася дочка, яка живе за кордоном

Ім'я матері дівчинки не розголошують

У Харківського міського голови Геннадія Кернеса знайшлася 11-річна дочка. Про це повідомив в інтерв'ю "Страна.ua" друг покійного мера бізнесмен Павло Фукс.

За його словами дівчинка живе в Лондоні разом з мамою.

"Сини Кернеса підтримують з нею взаємини. Він її шалено любив. Просто не хотів, щоб вона його бачила хворим. Вона на нього дуже схожа - просто копія! І зовні, і за характером", - зазначив бізнесмен.

Фукс не називав імені матері. Однак, харківське видання Newsroom з'ясувало, що мова йде про бізнеследі Ользі М. Вона офіційний представник і дистриб'ютор бренду дитячого одягу в Україні. Компанія продає речі преміумкласу з Японії. У відкритих джерелах можна знайти, що у жінки є дочка Соня.

У 2015 році Софія Геннадіївна Кернес стала власницею квартири в елітному житловому комплексі в Києві. Видання "Наші гроші" пише, що це трикімнатне житло в ЖК "Новопечерські липки", яке їй подарували. Раніше квартирою володіла "КУА" ЮДП ессет менеджмент "з групи колишнього нардепа Василя Хмельницького. Ціна житла - $ 150 тисяч (~ ₴4280952).

Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові проходить похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса. Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики та бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися