У харківських дитячих садках з 2021 року подорожчає харчування

Харків бере на себе витрати за харчування, яке подорожчало, для дитячих садків та школярів 1-4 класів

У дитячих садках Харкова з 2021 року вартість харчування збільшиться на п'ять гривень. Також подорожчають і сніданки для учнів молодшої школи. Про це повідомили в Харківській міській раді, посилаючись на відповідне рішення виконкому "Про організацію харчування учнів та вихованців навчальних закладів Харкова в 2021 році".

Для дітей до трьох років розмір харчування складе 30 гривень замість 25. Вихованців дитячих садів до шести років годуватимуть за 35 гривень, а не 30, як зараз. Відзначається, що збільшені витрати бере на себе місто. Батькам допоможуть оплатити 40% коштом міського бюджету.

Відзначається, що в школах годувати учнів 1-4 класів будуть безкоштовно сніданками на суму 14 гривень (зараз - 12 гривень). Школярі пільгових категорій та діти учасників АТО / ООС будуть отримувати безкоштовне харчування на 18 гривень (зараз - на 15 гривень).

Нагадаємо, в Дергачівському ліцеї №3, 3 грудня, завершили розслідування спалаху токсикоінфекції. Відзначається, що скоріше за все причиною спалаху захворювання стало недотримання санітарно-гігієнічного режиму і вживання недоброякісних харчів. При дослідженні сиру в пробах виявили бактерії групи кишкової палички.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися