В одному з райцентрів Харківщини подорожчають вода і каналізація

Зауваження та пропозиції з приводу підняття тарифів приймаються протягом 7 календарних днів

У Лозовій, що на Харківщині, збираються підняти тарифи на централізоване водопостачання. Про це розповіли в Лозівському міськраді.

Відомо, що після підвищення тарифи становитимуть:

на централізоване водопостачання - 36 грн за куб.м з ПДВ (зростання на 29%);

на водовідведення - 34,8 грн за куб.м з ПДВ (зростання на 32,8%).

Станом на сьогодні ціни такі:

на централізоване водопостачання - 27,90 грн за 1 куб.м;

на водовідведення - 26,20 грн за 1 куб.м.

Ці тарифи з'явилися ще 4 лютого 2020 г. Вони відшкодовують витрати на централізоване водопостачання тільки на 77,5% і на водовідведення - на 77,3%.

"Зауваження та пропозиції з приводу підняття тарифів приймаються протягом 7 календарних днів за адресою: м.Лозова, вул. Степова, 3; E-mail: [email protected] ", - йдеться на сайті міськради.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, по Харкову Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, переглянула тарифи на теплопостачання і затвердила нові. "Умови - підготовлений законопроєкт, який вносить зміни в закон про житлово-комунальне господарство, і, за інформацією прем'єр-міністра, зміни будуть прийняті до кінця жовтня", - розповів генеральний директор КП "Харківські теплові мережі" Сергій Андрєєв. Він підкреслив, що новий тариф на 4% знизився. Так, тариф на 1 Гкал в минулому сезоні становив 1539,5 грн, в новому він становитиме 1472,5 грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися