У Харківській міськраді розповіли, скільки людей звернулося до Будинку нерухомості

У мерії розповіли, як працює установа на Новий рік

У Харкові в Будинок нерухомості з моменту його відкриття, 23 серпня, цього року на День міста, звернулося за різного роду сервісами 70 тисяч осіб. Про це повідомляє пресслужба мерії.

У відомстві пишуть, що людям надали послуги з нерухомості, реєстрації місця проживання, послуги КП "БТІ" і центрів надання адміністративних послуг. Крім того, за цей період перелік послуг в Будинку нерухомості розширили зі 103-х до 135-ти.

У Харківській міськраді зазначають, що фахівці установи постійно вдосконалюють послуги й нові проєкти. Так, заявникам, крім послуг у сфері нерухомості, стали доступні послуги реєстрації бізнесу, отримання витягу з Державного земельного кадастру, рієлторські послуги, правовий супровід по нерухомості та ін.

Будинок нерухомості знаходиться за адресою: вул. Павловська, 4. Режим роботи: понеділок, середа - 9:00 - 18:00; Вівторок, четвер - 9:00 - 20:00; П'ятниця - 9:00 - 16:45; Субота - 8:00 - 15:45, неділя - вихідний.

У новорічні свята графік роботи внести такі зміни: 31 грудня і 6 січня - з 9:00 до 17:00; 1-3 і 7-9 січня - вихідні дні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові за період жорсткого карантину з березня по травень 2020 року і далі постраждала найбільше торгова нерухомість, далі офісна та промислово-складська. 90% торговельних об'єктів не відвідувалися споживачами. Власники та орендарі практично припинили там будь-яку діяльність в них. Підприємці зверталися до власників під час карантину з проханнями про перегляд умов плати за приміщення. Багато йшли назустріч і знижували вартість оренди від 20 до 100%.



Илонна

13 червня 2022, 12:34

передача наследства. нужен государственный нотариус

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися