Націоналісти Харкова збираються притягнути до відповідальності Авакова

Націоналісти Харкова нагадали Авакову, завдяки кому він став міністром МВС

Харківські націоналісти збираються пікетувати будівлю Головного управління МВС в області. Їх образили слова міністра МВС Арсена Авакова, який під час презентації своєї нової книги в Харкові згадав їх у негативному контексті.

"Харків завжди був ментовським містом, як говорили. Йшлося про те, що тут єдиний кулак влади завжди був сильнішим альтернативного кулака. Ніякі націоналісти, ніякі бандюки, ніякі авторитети не будуть тут нічого вирішувати і правити. Більш того, я буду цим займатися спеціально сам", - заявив Аваков в своєму виступі.

Представники партії "Свобода" опублікували офіційну заяву, де нагадали Арсену Авакову, що в 2014 році вони були на передовій Революції Гідності і по суті сприяли тому, що він став міністром МВС, а також захищали Харків від проросійських бойовиків під час "російської весни", яка загрожувала місту.

Сьогодні, 6 грудня о 16:00 представники націоналістичних організацій мають намір пікетувати Головне управління МВС по вулиці Дружин Мироносиць. Вони вимагають у Арсена Авакова "пояснити, який саме закон встановлює завдання правоохоронцям протидіяти націоналістам і де в ньому передбачається можливість "неадекватної" реакції правоохоронців". Націоналісти кличуть на пікет всіх бажаючих і попереджають, що потрібно взяти маски.

Як повідомляло видання "Коментарі", Аваков провів нараду в Харківській області.



Харківець

6 січня 2021, 15:48

Тре заборонити націоналістичні організації, що своїми терористичними діями намагаються залякати громадян України.

изя

6 січня 2021, 15:23

в топку националистов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися