У Харкові зафіксували аномально високу температуру

Температура в Харкові істотно перевищує звичні показники

У Харкові синоптики фіксують аномально високі показники температури. Про це розповіла завідувачка сектором гідрометцентру Євгенія Ляшенко.

За її словами, з 6 по 11 січня середньодобова температура перевищує звичайні показники на 5-12 градусів за Цельсієм. Втім, вже в найближчі дні на харків'ян чекає похолодання, а з середи - ще й снігопади.

Аналогічні рекорди не раз фіксувалися в минулому році. Так, 4 березня стовпчик термометра піднявся до 16,7 градусів. Цей показник став найвищим для даного дня за всю історію спостережень. Тоді ж був побитий температурний рекорд, що тримався 25 років. Пізніше Гідрометцентр назвав 2020 рік найтеплішим за весь час своєї роботи. Середньодобова температура склала 10,4 градуса за Цельсієм.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, яка погода чекає на харків'ян на цьому тижні. До Харкова прийдуть морози і сніг. У вівторок, 12 січня, весь день в Харкові буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вночі до -6, вдень -1 градус нижче нуля. У середу, 13 січня, протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Днем піде сніг, який до вечора повинен ослабнути. Температура повітря вночі до -4, вдень також -4 градуси нижче нуля. У четвер, 14 січня, протягом всього дня небо в Харкові буде вкрите хмарами. Вночі йтиме сильний сніг. Температура повітря вночі до -6, вдень до -3 градусів нижче нуля.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися