Коронавірус в Харківській області: що сталося за минулу добу

За минулу добу в Харківській області одужали 277 хворих коронавірусом

У Харківській області від коронавіруса померло 11 осіб. Про це повідомляє система моніторингу РНБО України. Згідно з опублікованими даними, за минулу добу в Харківській області лабораторно підтвердили 310 випадків коронавірусної інфекції. 22 - хворіє, 11 - померли. Видужала - 277.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", сотні лікарів в Харківській області отримали компенсацію через коронавіруса. Понад дві тисячі медиків отримали грошові виплати. Компенсацію медикам надали з обласного бюджету.

Всього розподілили 26 мільйонів гривень. 2599 медиків, які перехворіли вірусом Covid-19, отримали по десять тисяч гривень. Виплати провели до першого січня. Про це повідомили в Харківській обласній державній адміністрації з посиланням на департамент охорони здоров'я.

"Із загальної кількості медпрацівників, які отримали страхову виплату в десять тисяч гривень, 1280 осіб - співробітники установ, що працюють з хворими COVID-19", - пояснили в Харківській ОДА.

Також видання "Харків.Коментарі" розповіло, колишній губернатор Харківської області захворів коронавірусом. Колишній депутат "Партії регіонів" оприлюднив знімок на тлі засніженої галявини і додав підпис: "Без корони з "короною". Йшов четвертий день боротьби". Геомітка на знімку показує, що колишній депутат "Опозиційного блоку" знаходився в Старому Салтові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися