Харків'яни зможуть безкоштовно отримати ліки

Жителі Харкова зможуть безкоштовно отримати 28 видів ліків

Харків'яни можуть безкоштовно отримати деякі препарати: в програму "Доступні ліки" додали ще три серцево-судинних препарати. Про внесення змін до програми повідомила перша заступник міністра охорони здоров'я Ірина Садов'як.

У програму додані такі препарати: "Варфарин" (антикоагулянт); "Нифедипин" (антигіпертензивний препарат); ацетилсаліцилова кислота (антиагрегант). Тепер програма налічує 28 препаратів.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харків'яни накупили ліків більш ніж на мільйон і незаконно продавали їх. Двоє чоловіків займалися збутом медичних препаратів без спеціального дозволу. Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

Зловмисників викрили працівники кіберполіції Харківщини спільно з слідчим відділом поліції Основ'янського району. Встановлено, що один з фігурантів створив сайт, на якому він з подільником незаконно продавав медичні препарати. Правоохоронці провели обшуки.

За результатами вилучено комп'ютерну техніку, термінали мобільного зв'язку, платіжні карти, готівку, лікарські засоби в кількості понад 6 тисяч упаковок, загальною вартістю понад мільйон гривень.



Евгений

15 січня 2021, 15:59

Заинтересовался,какие же новости я буду читать про Харьков!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися