У ОПЗЖ заявили, що виконають всі обіцяні харків'янам роботи: Ремонти під'їздів, будинків та доріг (АДРЕСА)

У ОПЗЖ опублікували план робіт на перше півріччя 2021 року

"Опозиційна платформа - За Життя" проводить ремонтні роботи по соціальним договорам, які харків'яни уклали під час виборчої кампанії з представниками партії. Про це на своїй Facebook сторінці повідомив член політради та депутат міськради партії ОПЗЖ Андрій Спаський.

"Під час виборчої кампанії, наші депутати ще в статусі кандидатів уклали з харків'янами соціальні договори - юридичний документ, де прописані обіцянки представників нашої партії. Сьогодні ми готові показати вам перші результати. Більше сотні адрес в шести районах Харкова включені в план робіт на перше півріччя 2021 року ", - розповів чиновник.

5gE3b-H53psBRTwP5KsoKP0kB.jpg

Відзначається, що план передбачає капітальний та поточний ремонти покрівель, під'їздів, фасадів, цокольних приміщень, балконів, внутрішньобудинкових комунікацій, обладнання прибудинкових територій, встановлення дитячих і спортивних майданчиків, реконструкція та ремонт внутрішньо квартальних доріг, створення пішохідних доріжок і багато іншого.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підсумовувала результати 2020 року по Харкову. Маршрут Київ - Харків став найпопулярнішим напрямком 2020 року на залізниці.




Жовтобрюх Адрес пр.гагарина 175

11 лютого 2021, 20:25

Ну и что в итоге. Обещали сделать ремонт, разобраться с канализацией, а в перечне адресов нашего адреса нет. Последний ремонт был в августе 2000 года. Сплошной обман. Адрес пр.гагарина 175

Андрющенко КОВТУНА 27 , 1 подъезд

24 січня 2021, 18:26

ОБЕШАЛИ РЕМОНТ В ПОДЪЕЗДЕ, МЫ ВАМ ПОВЕРИЛИ ,А НАС ДАЖЕ В ПЛАНЕ РАБОТ НЕТ

Владимир

23 січня 2021, 08:29

А где же Новобоварский район? Ул. М.Бернеса .13 Половина кровли не сделана.тротуаров нет. Придомовой дороги нет! Только одни обещания!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися