Пожежа в будинку для літніх людей: Суд взяв під варту орендаря будівлі

Орендаря пансіонату для літніх людей взяли під варту на 2 місяці

Харківський суд взяв під варту В'ячеслава Кравченка, який орендував будинок, для приватного пансіонату, де пожежа забрала життя 15 людей похилого віку. Про це повідомили Depo. Харків, посилаючись на відповідне рішення, яке прийняв Київський районний суд Харкова.

Прокуратура Харківської області вимагала взяти Кравченко під варту. Вони аргументували це тим, що він може знищити документи або впливати на свідків. Своєю чергою захист орендаря будівлі просила не брати чоловіка під варту. Захист підкреслила, що Кравченко під час пожежі був на місці надзвичайної ситуації, всіляко допомагав і не намагався ховатися, розуміючи наслідки пожежі. Захист просив суд обрати цілодобовий домашній арешт або визначити заставу.

Зрештою, суд постановив взяти орендаря будівлі Кравченко під варту на 2 місяці. Сьогодні Київський районний суд розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу для ще трьох підозрюваних.

"Застосувати щодо Кравченко В'ячеслава Миколайовича запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 21 березня 2021 року включно", - сказала суддя Світлана Колесник.

Нагадаємо, через пожежу в харківському будинку пенсіонерів, по всій Україні оголосили траур. По всій країні приспустили Державний Прапор на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися