У Харкові кримінального авторитета залишили під вартою

Харківському кримінальному авторитету стало погана під час засідання

У Харкові, 4 лютого, кримінального авторитета Вадима Ізотова на прізвисько "Ізот" залишили під вартою в Олексіївській колонії до 4 березня. Про це повідомили в МГ "Об'єктив".

Відзначається, що відповідне рішення прийняв Дзержинський районний суд, після розгляду клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу. Адвокат Ізотова наполягав на заміні слідчого судді, однак його клопотання суд не задовольнив. За словами захисника Ізотова Іллі Кундіуса, його підзахисному під час засідання стало погано, через що довелося викликати медиків. Лікарі "швидкої" допомогли Ізотову, але не госпіталізували.

Нагадаємо, "Ізота" затримали співробітники СБУ в Сумах, коли той зламував автомобіль. "Той, хто дивиться" за Харківською областю переховувався від правосуддя ще з 2017 року, коли в липні прибув на Lexus на паркувальний майданчик біля церкви у Шевченківському районі. Там чоловік перехопив сигнал сигналізації та отримав доступ до автомобіля Mazda. Проникнувши в авто, чоловік вкрав 25 тис. Доларів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися