У Харківській області люди знову перекрили дорогу через тарифи (ВІДЕО)

Жителі Харківщини знову перекрили дорогу

Сьогодні, 13 лютого, обурені тарифами люди вийшли на акцію протесту та перекрили регіональну трасу Р-46 Харків-Охтирка. Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "Віха Харків".

На місце протесту вже прибула поліція, а перед протестантами зібралася велика кількість автомобілів.

"А тим часом в Пересічній збирається ціла автоколона. Люди обурені тарифами на газ, цінами на продукти, маленькими пенсіями та зарплатами чиновників. Періодично відкривають дорогу та знову перекривають. Громадський транспорт пропускають", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "тарифні протести" почалися в Україні з січня 2021 року, а самі ціни підняли 1 січня. У Харківській області протестуючі вийшли 15 січня та перекрили дві державні траси - Харків-Київ в Пісочині та Харків-Сімферополь в районі Краснограда. У той же день до акції приєдналися харків'яни, а також жителі Вовчанського, Балаклійського, Харківського, Валківського, Красноградського nf Лозівського районів області.




Игорь

13 лютого 2021, 19:58

перЕодически это шедевр

Остап

13 лютого 2021, 19:43

Порохоботня укуреная и здесь нагадила . Весь хербук бредом заполнила

Чеслав

13 лютого 2021, 16:17

Подозреваю, что протестующие и те, кто выбирал кловуна - одни и те же люди.

Ирина

13 лютого 2021, 15:28

Правильно! Давно пора что-то менять .Под себя сволочи гребут,а простой народ еле концы с концами сводит.За какие такие заслуги им такие зп и все льготы?твари ,когда же вы понажираетесь? Нужно чтобы весь народ ,а не единицы.

Николай

13 лютого 2021, 14:25

Так тарифы не только на газ нереальные. Водоканал непрерывно цены повышает, с января опять повысил. Говорят, что повысили, чтобы зарплату себе увеличить.

Жора

13 лютого 2021, 13:43

Надо перекрывать подъезды к ВР и Банковой а не в Пересечном.Кто вообще знает где этот поселок.Туда тогда подтянуться люди со всей страны.И главное это увидят иностранные консулы и журналисты.Особенно МВФ. Пусть МВФ воочию увидят результат своих р.еформ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися