День пам'яті Небесної сотні: Глава ХОДА не прийшла (ФОТО)

Головний декомунізатор Харкова розповів, що в обласній адміністрації не прийшли вшанувати пам'ять загиблих

В обласній адміністрації не прийшли вшанувати пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні. Про це повідомив громадський активіст, керівник патріотичної організації "Світанок" та головний декомунізатор Харкова Вадим Поздняков.

Керівництво Харківської обласної адміністрації проігнорувало заходи щодо покладення квітів під час вшанувань Небесної Сотні в Харкові. Поздняков зазначив, що подібну позицію в ХОДА зайняли вперше.

"Сумна картина, враховуючи, що без субвенцій з боку області, пам'ятник не почнуть будувати, через великий кошторис", - сказав Поздняков.

Нагадаємо, "Небесна Сотня" - прийнята в Україні збірна назва загиблих протестувальників, які мали безпосереднє відношення до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності) у грудні 2013 - лютому 2014 року. Влада України юридично визнали жертвами загиблих мітингувальників Майдану 21 лютого 2014 року.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області продовжує скорочуватися населення. Станом на 1 січня 2021 року в Харківській області нарахували 2 мільйони 633 тисяч 834 людини. Для порівняння на 1 січня 2020 року населення Харківської області склало 2 млн 658 тис. 461 чол.



Сергей

27 лютого 2021, 16:21

Дыбилы эта небесная сотня чего они добились,цен заоблачных и все пары Януковиче все понятно было.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися