У Харкові проходить протест у підтримку екс-лідера одеського "Правого сектору" (ФОТО)

У Харкові активісти збираються влаштувати акцію протесту під будівлею обласного управління поліції

Сьогодні, 27 лютого, в центрі Харкова проходить мітинг на підтримку екслідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка. Відповідні фото опублікували в соцмережах.

6eIjpIxqfiSPEn9ZKQScczSYZ.png

Як і говорилося у зверненні, о 14:00 люди зібралися на Майдані Конституції. Зараз колона протестувальників вийшла по Сумській, перекривши дорогу. Активісти вимагають звільнити Стерненко.

Відомо, що люди хочуть влаштувати акцію протесту під будівлею обласного управління поліції на вул. Жінки-Мироносиць. За даними поліції Харкова, в акції беруть участь близько 150 осіб.

Нагадаємо, активісти стверджують, що суди та представники влади України вирішили, що вони можуть робити все, що їм заманеться. У тому числі садити того, кого хочуть, нібито без доказів, без аргументів та нібито, фальсифікуючи, справи на рівному місці. Люди вийдуть на Майдан Конституції з вимогою звільнити Антоненко Андрія Ріфмастера, якого звинувачують у вбивстві журналіста Шеремета. А також відпустити колишнього главу одеського осередку "Правого сектору", радикала Сергія Стерненка, якого оголосили винним у справі про напад і викрадення депутата Комінтернівської райради та колишнього керівника райорганізації партії "Батьківщина" Сергія Щербіча та засудили до 7 років позбавлення волі.

Довідка. 23 лютого одеський суд у справі про викрадення і тортури людини призначив екслідеру одеського "Правого сектора" Сергію Стерненку та його соратнику Руслану Демчуку по 7 років та 3 місяці позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Увечері перед офісом президента в столиці та кількох містах України пройшли акції протесту: тисячі людей протестували проти ув'язнення Стерненка.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися