На Харківщині жінки перед 8 березня тренуються у стрільбі (ФОТО)

Дівчата-поліцейські змагалися в стрільбі на Харківщині

Перед міжнародним святом 8 березня на базі тренінгового центру ГУНП в Харківській області пройшли змагання між дівчатами-поліцейськими в стрільбі. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції.

Відзначається, що змагалися 38 дівчат, які є чинними поліціянтками та працюють на різних посадах територіальних, структурних підрозділів, а також апарату Головного управління поліції.

За словами начальника відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Сергія Панова, жінки стріляли з пістолета Макарова (3 пробних постріли та 10 залікових). Переможницю визначили за кількістю набраних очок.

Третє місце в змаганнях отримала інспектор відділу комунікації ГУНП в Харківській області Анна Третьякова. Друге посіла начальник сектора моніторингу координації та аналітики управління протидії кіберзлочинів в Харківській області Ольга Міщенко. Перше місце в змаганнях завоювала старший інспектор тренінгового центру ГУНП в Харківській області Олеся Смаль.

Нагадаємо, Міжнародний жіночий день порадує красень мокрим снігом та ожеледицею. А в Харкові, 4 березня, очікується різке потепління та жовтий рівень небезпеки




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися