Російські ЗМІ розкритикувати харківського мільйонера, який підтримав нашу спортсменку

EUROSPORT за мат розкритикував Юрія Сапронова

Російський сайт EUROSPORT розкритикував харківського бізнесмена Юрія Сапронова, після того, як він заступився за кращу тенісистку України Еліну Світоліну. Схоже їм не сподобався мат, яким Сапронов покрив хейтерів в інтернеті. Цікаво ще те, що у своєму повідомленні російську спортсменку (якої й програла Еліна) бізнесмен похвалив та згадав тільки добрим словом.

Нагадаємо, після поразки Еліни від росіянки Світлани Кузнєцової на турнірі WTA в Дубаї в адресу нашої спортсменки полетіло величезна кількість хейту, безпідставно нецензурних, а іноді й відверто образливих коментарів. Після цього Сапронов опублікував пост, де розкритикував хейтерів та заступився за дівчину.

"Ви, та і я, які у світі у своїй професії? 7098-е? 15365-е? 110534-е? Ні? Вище? 3171-е? Ось людина - третій-п'ятий у світі у своїй професії вже майже чотири роки, стабільно. Чотири роки. Поспіль. Так, вона програла матч росіянці Світлані Кузнєцовій у другому колі турніру в Дубаї - до речі, дуже хорошому гравцеві, трудязі, колишній другій ракетці світу, досвідченій. І людина Світлана, до речі, дуже хороша. І понеслося лайно на вентилятор другу добу. Суцільні Експерти бл ** ь. Тупі, Чорноротої, ні х** котрі не відрізняють бекхенд від дропшоту, або драйв-волл від форхенда, але з "розумними" прищавими пиками проливаючи кави з розчинною банкою на клавіатуру бризджат слиною про патріотизм, розставання з бой-френдом, тик-ток, інстаграмм, шоу типу Монатика та вчать, вчать як подавати, куди бити, та як бігати. Соррі, лаюся. Дуже соррі. Каюсь. Але. Пішли Ви не просто на х**, а на х** на північ, напрямок даю, інакше не зрозумієте. Та прохання, власники сайтів та модератори, ось навіщо Вам такий дешевий та смердючий хайп? Чого хоча б лайливе та зневажливе не видаляти та не банити? "

Варто відзначити, що Сапронов вже давно фінансує Еліну та, за його словами, знає дівчину ще з 13 років. А після критики на російському сайті, де написали, що він "вибухнув довгою тирадою в інстаграмі, чотири рази використавши нецензурну лексику", бізнесмен опублікував ще один пост, де дивується.

"Думаю вже годину, що ж росіяни ключовим порахували? Те що я матюкався? Каюсь ще раз, не витримав на емоціях. Але від душі говорив, клянусь. Або таки їх раздраконілі напрямок надіслання на х**, на північ? Так якщо від Дубая строго на північ, то спочатку Іран, потім Таджикистан, потім Узбекистан, потім Казахстан та тільки потім РФ"




Хряковчанин

14 березня 2021, 21:22

Молодец Сапронов! Так и надо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися