В.о мера Харкова Терехов ігнорує правила карантину (ФОТО)

Ігор Терехов систематично порушує карантинні обмеження

В.о мера Харкова Ігор Терехов систематично порушує карантинні правила, ініціюючи та особисто беручи участь в масових піар-заходах, на яких не дотримуються елементарних правил обережності. Про це свідчать фотографії з масових заходів за участю Терехова. Їх публікують в пресслужбі Харківської міськради, а також офіційні особи влади в соцмережах.

Так, 18 березня Терехов взяв участь у святкуванні Дня працівника ЖКГ, зокрема в приміщенні Харківської міськради вручав грамоти працівникам комунальних підприємств. На фото, оприлюднених на офіційному сайті міськради видно, що люди розсаджені без дотримання необхідної дистанції, маски є далеко не у всіх, а багато хто носить маску на підборідді. Сам Терехов на всіх фото з заходу без маски.

У той же день Терехов був присутній на святковому концерті з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства, організованому для працівників Новобаварського та Холодногірського районів міста. На фото з заходу, оприлюднених главою Новобаварського РДА Тетяною Цибульник видно, що ігноруються всі вимоги щодо нерозповсюдження коронавірусу. Люди в залі розсаджені без дотримання дистанції, у більш ніж половини людей немає масок, сам Терехов знову без маски.

Також 18 березня Терехов приймав громадян у своїй громадській приймальні на вулиці Полтавський шлях, де люди, щоб потрапити до в.о. мера стояли в щільній черзі в невеликому приміщенні без масок і інших захисних засобів. Сам Терехов знову-таки приймав відвідувачів без маски, а самі відвідувачі, якщо і носили маску, то на підборідді, не закриваючи ніс і рот.

Таким чином, тільки за 18 березня Терехов організував мінімум три масових заходи, де ігнорувалися всі вимоги безпеки. І в той самий час рано вранці в цей же день він відвідав Міську клінічну лікарню №13, де особисто контролював створення нових ліжкомісць для хворих ковідом-19.

Як відомо, цієї осені в Харкові повинні відбутися дострокові вибори харківського міського голови, в яких Терехов має намір взяти участь та стати повноцінним мером.

Нагадаємо, за 18 березня в Харкові виявили 1085 нових випадків коронавірусної інфекції, загальна кількість хворих зросла до 93 327 осіб. Останнім часом спостерігається стійке збільшення кількості хворих.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися