У Харкові на два місяці перекриють вулицю

У понеділок, 22 березня, змінять рух тролейбусів 13 маршруту

У Харкові з 22 березня і по 21 травня заборонять рух транспорту по вул. Громадянській на ділянці від пров. Слюсарного до Харківської набережної. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що об’їзд закритої ділянки здійснювати по прилеглим вулицям: пров. Слюсарному, вул. Короленка, просп. Московському та іншим прилеглим вулицям.

Також в Департаменті відзначили, що в понеділок, 22 березня, з 10.00 до 14.00 забороняється рух тролейбусів по вул. Броненосця "Потьомкін" та просп. Московському на ділянці від РК "станція метро "Захисників України" до станції метро "Турбоатом". Рух тролейбусів за маршрутом № 13 організовано наступним чином. РК "Парк "Зустріч" - вул. Харківських Дивізій - просп. Московський - станція метро "Турбоатом".

Нагадаємо, в Харківській області на Лозівському напрямку з 28 березня курсуватимуть додаткові приміські поїзди. Відзначається, що таке рішення прийняли після ряду звернень самих пасажирів і проведення аналізу пасажиропотоку. Призначаються поїзда:




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися