Тимчук подала декларацію: Швейцарські годинники та купа грошей

У Айни Тимчук згідно з декларацією немає власного житла

Глава Харківської обласної держадміністрації Айна Тимчук, 31 березня, опублікувала свою декларацію на сайті НАПКА за 2020 рік.

Цікаво, що у Тимчук згідно з декларацією немає власного житла та машини. А квартира в Дніпрі площею 70 кв.м та автомобіль Mercedes-Benz GLE 350D належать її старшій доньці Любові Гордієнко. Відомо, що дівчина закінчила Київський інститут міжнародних відносин. Вона живе в столиці та працює юристом.

Також Тимчук за минулий рік в Дніпропетровській обладміністрації заробила майже 443 тисячі гривень, а в Харківській обладміністрації - трохи понад 73 тисяч гривень. Вона зберігає 650 тисяч гривень та 70 тисяч доларів готівкою.

Крім цього Тимчук задекларувала швейцарський годинник - торгової марки Ulysse Nardin Модель Dual Time Lady 243-22 (на офіційному сайті вони стоять 7700 доларів) та торгової марки Chopard Happy Sport.

Нагадаємо, в неділю, 28 березня, коли повинні були відбутися позачергові вибори міського голови Харкова, Української соціологічною платформою було проведено соціологічне опитування на тему "Електоральні уподобання жителів Харкова".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися