У Харкові жителі просять новий тролейбусний маршрут

На сайті міської ради з'явилася нова петиція

Харків'яни просять запустити тролейбусний маршрут, який би пролягав від Салтівки до центру міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Харківської міської ради.

Прошу розглянути та прийняти наступний маршрут тролейбуса: станція метро "Наукова" - Ботсад - 23 серпня - вул. Дерев'янко - Білгородське шосе - вул. Чкалова - вул. Чебишева - вул. Героїв Праці - розворотне коло тролейбусу №34 (вул. Ак.Барабашова) ", - наголошується в петиції.

Щоб петиція була розглянута міськрадою, вона повинна набрати 5000 підписів за 90 днів. Зараз петиція набрала лише 12 голосів.

Нагадаємо, раніше в Харкові підняли проблему перенасиченості міста автомобілями. Петицію опублікував харків'янин Олександр Головін, і відправив звернення керівникам міста. Він зазначив, що в спальних районах Харкова все забито автомобілями. Транспорт люди паркують у дворах та на вулицях, тим самим перешкоджають під'їзду до будинків спецмашин: медиків, поліції, рятувальників. Олександр запропонував побудувати багаторівневі паркування в спальних районах




Гога

4 квітня 2021, 17:17

Вот интересно, "аффтар" петиции вообще с головой не дружит? Куда там на Чкалова и Чебышева еще и такой "габаритный" транспорт пускать? Они и так в пробках "задыхаются". Не говоря уже о том что "рогатые" просто не "залезут" на спуск Жилярди. Другое дело - от "Горпарка" по Журавлевскому склону и Шевченко. Но это уже частичное дублирование трамвая 26-го маршрута.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися