У Харкові з ранку трамваї не ходитимуть на двох маршрутах

Завтра трамваї №16 та 16А тимчасово не курсуватимуть

У Харкові, 9 квітня, по вул. Шевченко, на ділянці від розворотного кола "Журавлівський гідропарк" до вул. Матюшенко заборонять рух трамваїв. А саме трамваї №16 та 16А НЕ курсуватимуть, а трамвай №26 - змінить маршрут. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що незручності пов'язані з частковим ремонтом та регулюванням контактної мережі. З 9:30 до 14:30 трамваї курсуватимуть так:

• №16, 16А - не ходитимуть;

•№26: частина: розворотне коло "Південно-Східний" - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченко - розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

• частина: розворотне коло "Парк ім. Горького "- вул. Весніна - вул. Матюшенко - вул. Мойсеївська - вул. Веринская - вул. Семиградская - перехрестя вул. Семиградская / вул. Академіка Павлова (зупинний пункт "Сабурова дача").

Нагадаємо, в Харкові з 7 квітня почав курсувати новенький тролейбус на новому маршруті №50, який з'єднав центр Харкова з віддаленим районом "П'ятихатки". Тролейбус стартує від зупинки "Станція метро" Держпром "на площі Свободи, далі - по проспекту Незалежності повз станцію метро" Університет "- по вулиці Сумській до Парку Горького, Дитячої залізниці. Подальша частина маршруту є не електрифікованої, там немає контактних мереж, тому по Білгородському шосе вздовж Лісопарку, по проспекту Академіка Курчатова до кінцевої зупинки "Мікрорайон П'ятихатки" тролейбус буде долати на акумуляторах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися