У понеділок харківські тролейбуси та трамваї змінять схему руху

У Харкові 4 дні не ходитимуть тролейбуси за маршрутом №46

У Харкові тролейбуси за маршрутом №46 тимчасово не курсуватимуть, а трамваї №8 змінять схему руху. Про це повідомили в департаменті інфраструктури.

Відзначається, що з 12 квітня 2021 року до 16 квітня 2021 року заборонять руху тролейбусів № 46 по Московському проспекту і бульвару Сергія Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м/р"Горизонт".

Також у понеділок, 12 квітня, комунальники ремонтуватимуть трамвайні колії. Через це заборонять рух трамваїв по вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Кошкіна. Рух трамваїв по маршруту № 8 організовують наступним чином:

у напрямку до РК "602 м/р":

РК "вул. Одеська" - просп. Героїв Сталінграду - вул. Морозова - просп. Московський - вул. Академіка Павлова - пров. Салтівський - Салтівське шосе - РК "602 м/р";

у напрямку до РК "вул. Одеська":

РК "602 м/р" - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - просп. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Морозова - просп. Героїв Сталінграду - РК "вул. Одеська".

Нагадаємо, в Харкові, 10 квітня, офіційно запустили тролейбуси №50. Вони курсуватимуть на П'ятихатки замість приватних маршруток.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися