Харківське метро змінило систему роботи, через червону зону

Харківське метро через червону зону скоротило інтервали руху поїздів

У Харкові з 11 квітня метро перейшло на нові інтервали руху поїздів. Про це повідомив прессекретар комунального підприємства "Харківський метрополітен" Олексій Бітнер.

Відзначається, що в годину пік інтервали становлять всього 3 хвилини. Це приблизно з 07:00 до 10:00 і з 16:00 до 19:00, коли люди масово їдуть на роботу і з роботи. У не пікові годинник інтервали 5-7 хвилин.

"Після 23.00 теж будуть скорочені інтервали. Будемо протягом дня стежити за пасажиропотіком. В такий час пасажиропотік зазвичай мінімальний, та інтервал в 7 хвилин недоцільний. Інтервали, які ми зараз застосовуємо, вже були нами випробувані під час січневого локдауну та добре себе зарекомендували", - зазначив Бітнер.

Нагадаємо, в Харківській області з 11 квітня, почала діяти "червона зона" карантину. Тепер в місті діють наступні обмеження:

• заклади громадського харчування працюють тільки на винос і на літніх майданчиках, але відвідувачі зобов'язані дотримуватися соціальну дистанцію;

• заборонено роботу непродовольчих ринків і змішаних, в яких продається менше ніж 60% продовольчих товарів;

• заборонено роботу фітнес-центрів і спортзалів;

• заборонені масові заходи - спортивні змагання будуть проходити без глядачів;

• заборонені культурно-масові заходи (театри, кінотеатри і так далі);

• учні 5-11 класів продовжать навчання в дистанційному режимі;

• наземний громадський транспорт перевозитиме пасажирів з наповненням 50% від усіх місць, в тому числі стоячих.

Сьогодні, 12 квітня в Харківській області коронавірус виявили всього у 595 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 117759 осіб. За добу коронавірус забрав 29 життів, тепер за весь період пандемії в області загинуло 2237 хворих




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися