У Харкові в один день із російським мітингом перевірять сирени

По всій Росії 21 квітня відбудеться мітинг

У Харкові та області 21 квітня о 14:25 перевірять системи оповіщення населення. Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА, посилаючись на Департамент цивільного захисту Харківської ОДА.

"Переривисте звучання електросирен означає:" Увага всім!". Почувши його, необхідно включити телебачення (UA: Харків) або радіомовлення (проводове чи ефірну хвилю на частоті 106,1 МГц) для прослуховування повідомлень, які передаються. Надалі слід діяти відповідно до отриманої інформації", - написали в ОДА.

Нагадаємо, команда Навального заявила, що в Росії 21 квітня відбудеться мітинг. Він розпочнеться о 19:00 на центральних площах російських міст. У Москві місцем проведення акції оголосили Манежну площу, в Петербурзі - Палацову площу. При цьому 16 квітня московська прокуратура подала позов про визнання ФБК і штабів Навального екстремістськими організаціями. Якщо суд його задовольнить, то ФБК заборонять на території Росії. Всіх же учасників організації або людей, які назвуть себе такими, можуть ув'язнити терміном до 10 років.

Раніше в Офісі Президента України розповіли про те, для чого Росія масово стягує війська до східних кордонів України й на територію тимчасово окупованого Криму, погрожуючи нашій країні масштабною війною. За його словами, Росія всіма силами намагається нагнітати істерію в Україні та решті світу, проте суть її політики залишається незмінною. Він зазначив, що метою такого тиску є визнання Україною окупації частини територій і прийняття їх у тому вигляді, в якому вони знаходяться наразі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися