У Харківській області відремонтують міст біля Фельдман Екопарку (ВІДЕО)

У Харківській області на трасі до Бєлгорода ремонтують міст

На Харківщині ремонтують міст на 12 км дороги М-20 Харків - Щербаківка поблизу Фельдман Екопарку. Ця траса веде прямо на Бєлгород. Відзначається, що роботи тривають по одній половині дороги. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

На мосту працює ТОВ "МОСТСТРОЙКОМ". Майстри демонтували половину проїжджої частини. Наразі там ремонтують опори, прогонові будови, пристрої конусів, а також продовжують готуватися до пристрою асфальтобетонного покриття.

За суботу та неділю мостовики ізолювали частину мосту. Рух автомобілів організували в реверсному режимі. Усі роботи планують завершити до кінця 2021 року.


Нагадаємо, в Харківській області ремонтують найстаріший у регіоні міст, який розташований в с. Коробочкине неподалік Чугуєва. Він розташований на автомобільній дорозі Н-26, км 12 572. Довжина штучної споруди становить 30,66 погонних метрів. Побудований він був у 1896 році.

Цей міст вважається найстарішим в області. За даними ХОДА, останній капітальний ремонт там проводився у 1976 році. Дорогу біля найстарішого в регіоні мосту також відремонтують.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові до 11 червня заборонять рух транспорту по Динамівській вулиці. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури. КП "Харківські теплові мережі" ремонтуватимуть там магістральний трубопровід. Зазначається, що рух транспорту перекриють по вул. Динамівській на ділянці від вул. Трінклера до пров. Фанінського. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: Сумській та Білої Акації.




1234

19 квітня 2021, 12:18

Мост через реку. А это путепровод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися