У Харкові кілька днів два тролейбуси не їздитимуть

У Харкові тимчасово не курсуватимуть тролейбуси № 7 та 46

У Харкові тролейбуси № 7 і 46 НЕ курсуватимуть 24, 26, 29 і 30 квітня з 09:30 до 16:00. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що КП "Шляхрембуд" буде асфальтувати дорогу, через це забороняється рух тролейбусів по просп. Московському і бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м/р" Горизонт "з тимчасовим припиненням роботи тролейбусів №46.

Також 27 та 28 квітня з 09.30 до 16.00 забороняється рух тролейбусів по просп. Московському та бульвару Грицевця на ділянці від вул. Плиткової до РК "м/р "Горизонт" та по вул. Плитковій і вул. Шариковій на ділянці від просп. Московського до РК "Східне" з тимчасовим припиненням роботи тролейбусних маршрутів № 7 та 46.

Нагадаємо, в Харкові з технічних причин перенесли підрив частини елеватора біля Південного вокзалу. Відзначається, що перенесення пов'язане з технічними проблемами підрядника, які зараз вирішуються. За словами чиновника, на місці елеватора хочуть побудувати житловий комплекс, який складатиметься з трьох 16-поверхових будинків. Точна дата підриву поки невідома. Підірвати елеватор обіцяли 25 квітня, а саме з 10:00 до 11:00, з-за цього в Департаменті інфраструктури повідомили про зміни в русі міського транспорту.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові, 24 квітня, з 08:00 до 14:00 перекриють рух транспорту по вул. Чернишевській на ділянці від пров. Мар'яненка до вул. Скрипника. Відзначається, що комунальники будуть займатися кронування дерев. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Пушкінській, пров. Мар'яненка, вул. Гоголя та іншим прилеглим.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися