Коли в Харкові підірвуть елеватор

Рух транспорту по вулиці Євгена Котляра в Харкові буде тимчасово заборонено

У Харкові 16 травня з 10:00 до 11:00 транспорту заборонять рухатися по вул. Євгенія Котляра на ділянці від вул. Чоботарській до вул. Великий Панасівській. Про це повідомили в Диспетчерській службі.

Відзначається, що об'їжджати закриту ділянку можна так: вул. Євгенія Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська. Крім цього жителям заборонять виїжджати з вул. Чоботарській на вул. Євгенія Котляра при русі в сторону вул. Полтавський Шлях.

Також трамвай №1 не ходитиме, а трамваї по маршрутах №12 та 20 будуть ходити в такий спосіб:

трамвайний маршрут № 12:

- РК "Іванівка" - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Клочківський узвіз - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - майдан Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - РК "Лісопарк";

трамвайний маршрут № 20:

РК "Іванівка" - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - пр. Перемоги - РК "пр. Перемоги".

Більш того автобуси №238е, 250е, 277е, 278е, 282е, 302е, 303Е тимчасово будуть ходити в такий спосіб: вул. Євгенія Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська і далі по маршруту.

Нагадаємо, підірвати елеватор обіцяли 25 квітня, а саме з 10:00 до 11:00. Через це в Департаменті писали про такі ж саме зміни в русі транспорту, проте  підрив перенесли.

ДОВІДКА. Елеватор не використовують уже з 1995 року. Будівля знаходилася в аварійному стані та поступово руйнується. Попри це екстремали часто відвідували дане спорудження, щоб отримати свою дозу адреналіну. Один з так званих руферів у 2016 заліз на вершину будівлі, щоб зробити селфі, проте не втримався та полетів вниз з 60-метрової висоти. Хлопець розбився на смерть.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися