У Харкові Михайло Добкін дарував дітям Pop IT та розважався разом з ними (ВІДЕО та ФОТО)

Маленьких харків'ян привітали з міжнародним святом

У Харкові 30 травня Михайло Добкін та його громадська організація "Наш дім Харків" провели велике дитяче свято до Дня захисту дітей. Відповідні фотографії та відео опублікували у виданні RegionNews.


Відзначається, що дітей розважали на п'яти міських локаціях: у парку Перемоги, у парку ХЕМ, у парку Юр'єва, в сквері "23 серпня" та в Новобаварському сквері. Для дітей провели святкові концерти, шоу мильних бульбашок та різні конкурси за перемогу в яких дітям дарували "хайпові" іграшки "POP IT". Також на святі маленькі харків'яни фотографувалися з аніматорами та героями улюблених мультфільмів.

Крім цього Михайло Добкін виступив перед присутніми, погрався і повеселився з дітьми. При цьому деякі діти захопилися грою і забули про батьків. У якийсь момент один з малюків схаменувся і не побачив поруч батьків. Добкін особисто повернув дитину мамі на руки.

"Дорогі наші головні жителі міста вітаю вас з наступаючим Днем захисту дітей, бажаю, щоб над вашою головою завжди було мирне небо, щоб у вас було щасливе дитинство, а ваші батьки завжди вами пишалися. А дорослим побажаю гарного настрою та ударного робочого тижня, який настає", - Михайло звернувся до дітей та їх батьків.

ДОВІДКА. Міжнародний День захисту дітей відзначають 1 червня. Його заснували ще в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, вперше відзначався в 1950 році.

Нагадаємо, 9 травня ексглава Харкова Михайло Добкін на вулиці 23-го серпня приготував свою фірмову польову кашу. Раніше "Коментарі" розповідали, що дострокові вибори Харківського міського голови перенесли на 31 Жовтня 2021 року.



Остап

1 червня 2021, 08:27

Мэром города или Терехов или Добкин. Харьков лучший

Остап

1 червня 2021, 08:25

Молодец Миша. Бендерня ,чтоб не прошла в Харькове

Тарас

31 травня 2021, 21:27

Шайтан рвется к власти.

Serg

31 травня 2021, 14:48

ЧЕЛОВЕК УЖЕ- УХОДИТ НА - ПЕНСИЮ....

Втталий

31 травня 2021, 13:24

Проще физиономию так и не научился делать. Кернес просил.

Втталий

31 травня 2021, 13:21

Миша. Тебе денег никто не даст.!!!

Сергей

31 травня 2021, 08:36

Как выборы... так и вспоминают всех...участников ВОВ, детей, теперь пенсионеры на подходе ну и может ещё кого вспомнят... а там и выборы. Как всегда! Без камер хотяб приезжали,а то пиарятся по накатанной схеме...Миша, не делай праздники детям, они тебе денег не дадут. Хоть тексты перестали дебильные писать?

Семен

31 травня 2021, 08:05

Интересно, а если б добкин не рвался к власти, он бы вспомнил о детях ???

Тамила

31 травня 2021, 05:11

Приезжайте к нашим деткам , Харьковская область , г. Люботин !!!!! А то у нас после праздника, местное руководство объявило, что подарок на такие праздники, не должен превышать сумму 40 грн.......... !!! Может ТАКИ СТОИТ ПРИЕХАТЬ , чтоб НАДРАТЬ ЗАДНИЦУ ЭТИМ КАНЦЕЛЯРСКИМ ПОЦАМ!!!!!!!

Сева

31 травня 2021, 04:36

Ну так выборы на ,, носу "...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися