На Харківщині планують ліквідувати 23 суди

У Харкові хочуть зробити 6 судів

У Харківській області запропонували створити 14 окружних судів замість 37 існуючих. Про це повідомив інформаційно-юридичний сайт "Я і ЗАКОН".

Відзначається, що відповідну пропозицію зробили на черговому засіданні робочої групи при Комітеті ВРУ з питань правової політики. Зазначена група займається питаннями пов'язаними зі зміною адміністративно-територіального устрою в розрізі районів. У нашому випадку вони розв'язують питання про зміну мережі загальних місцевих судів в областях.

У Харківській області запропонували створити 8 окружних судів: Харківський (обласний), Дергачівський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський, Ізюмський, Куп'янський, Чугуївський.

У самому ж Харкові хочуть зробити 6 судів замість 9: Київський окружний суд, Салтівський окружний суд (колишній Московській), Шевченківський окружний (колишній Дзержинський), Слобідської окружний суд (Комінтернівський+Червонозаводський), Новобаварський (Ленінський+Жовтневий), Немишлянській окружний суд (Орджонікідзевський+Фрунзівський).

Зазначену пропозицію робоча група опрацює при Комітеті ВРУ. Після цього вона розробить законопроєкт про зміну системи місцевих судів.

Нагадаємо, в Харкові сьогодні, 7 червня, о 19:00 на стадіоні "Металіст" розпочнеться футбольний матч між національними збірними України та Кіпру. Також станції метро "Спортивна" і "Метробудівників" будуть закриті для пасажирів.

Для автобусів №68е та 232-е зупинка "станція метро "Метробудівників" стане кінцевою з 16:30 до 21:30. При цьому брати пасажирів вони будуть на зупинці "станція метро "Проспект Гагаріна".

Крім цього по вулиці Плеханівській заборонять проїзд трамваїв з 20:30 до 21:30 на ділянці, обмеженій вулицями Молочної та Молодої Гвардії. Через це трамвай №8 курсуватиме по іншому.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися