Частина Харківської області залишиться без газу: деякі більш ніж на тиждень

Комунальники Харківщини займуться газопроводами

У Харківській області комунальники ремонтуватимуть газопроводи високого і низького тиску. Частина жителів залишатиметься без газу. Детальніше про адреси та графік відключення розповіли в компанії "Харківгаз".

В установі попередили, що 14 червня частина Вовчанська до 25 червня залишиться без газу. Відключать за такими адресами: вулиця Ветеринарна, Завгородня, Ломоносова, провулок Завгородній. Відновити подачу газу обіцяють о 15:00.

Зазначається, що газ відключать людям 16 червня в селі Борисівка, селищі Глибоке, селах Лук'янці, Стрілеча і Пилова. Відновити обіцяють після 10:00 у четвер, 17 червня.

Нагадаємо, комунальники можуть відновити подачу газу, тільки якщо у клієнта є акт технічного обслуговування систем газопостачання, газового обладнання будинку, перевірки димових і вентиляційних каналів. При відновленні повинні бути присутніми господарі, які за наявності порушень зобов'язані їх усунути.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові жителям восьми районів 14 червня відключили воду. Без цього ресурсу залишилися споживачі Шевченківського, Індустріального, Московського, Немишлянського, Новобаварського, Слобідського, Холодногірського районів.




Джерело: https://kh.dsoua.com/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися