У Харкові перекриють вулицю: Тролейбуси й автобуси змінять маршрут

У Харкові на вулиці Танкопія проведуть капітальний ремонт

У Харкові 19 і 22 червня з 09:00 до 20:00 перекриють вулицю Танкопія на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул.Ощєпкова . Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що на вказаній ділянці ТОВ "Паркінг" проводить капітальний ремонт. Через це 19 і 22 червня там забороняється рух транспортних засобів, оскільки там забезпечать безперешкодний проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб.

Крім цього в дані дні автобусний маршрут загального користування №15е буде здійснювати об'їзд вказаної ділянки наступним чином:

При русі до просп. Льва Ландау:

- вул. Танкопія – вул. Ощєпкова – вул. Рибалка – вул. Харківських Дивізій – вул. Танкопія – просп. Петра Григоренка - вул. Олімпійська та далі за маршрутом.

При русі до бульвару Богдана Хмельницького:

- вул. Олімпійська – просп. Петра Григоренка – вул. Танкопія – вул. Харківських Дивізій – вул. Рибалка – вул. Ощєпкова – вул. Танкопія та далі за маршрутом.

Також змінять свій маршрут і тролейбуси:

- тролейбусний маршрут №25-ні курсує.

- тролейбусний маршрут №36:

РК "вул. Дванадцятого квітня" - вул. Дванадцятого квітня у зворотному напрямку: вул. Індустріальна - просп. Олександрівський - бульвар Богдана Хмельницького - перехрестя бульвар Богдана Хмельницького / вул. Московській.

Нагадаємо, в Харкові з харчовим отруєнням в лікарні госпіталізували вже 45 осіб з них 17 дітей. У ДСНС відзначили, що зараз фахівці проводять комплекс санітарних та протиепідемічних заходів в закладах. Більш того до справи приєдналися і поліціянти, які відкрили кримінальне провадження за статтею 325 КК України.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися