У Харкові перекрили вулицю до липня

Харківські комунальники ремонтуватимуть газопровід

У Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Метробудівників в районі будинку №17 до 2 липня. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що на вказаній ділянці ліквідують аварійну ситуацію на газопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: вул. Леся Сердюка, вул. Дружби Народів, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців та ін.

Також по вулиці Метробудівників обмежили рух в районі будинку №13. Однак там закриту ділянку можна просто обійти по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що 19 червня з 09:00 до 20:00 перекриють вулицю Танкопія на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощєпкова. Відзначається, що на вказаній ділянці ТОВ "Паркінг" проводить капітальний ремонт. Через це тролейбуси та автобуси змінять до вечора свій маршрут.

Автобусний маршрут загального користування №15е буде здійснювати об'їзд вказаної ділянки наступним чином:

При русі до просп. Льва Ландау:

- вул. Танкопія - вул. Ощєпкова - вул. Риболовля - вул. Харківських Дивізій - вул. Танкопія - просп. Петра Григоренка - вул. Олімпійська і далі по маршруту.

При русі до бульвару Богдана Хмельницького: - вул. Олімпійська - просп. Петра Григоренка - вул. Танкопія - вул. Харківських Дивізій - вул. Риболовля - вул. Ощєпкова - вул. Танкопія і далі по маршруту.

Також змінять свій маршрут і тролейбуси:

- тролейбусний маршрут №25-ні курсує.

- тролейбусний маршрут №36:

РК "вул. Дванадцятого Квітня" - вул. Дванадцятого квітня у зворотному напрямку: вул. Індустріальна - просп. Олександрівський - бульвар Богдана Хмельницького - перехрестя бульвар Богдана Хмельницького/вул. Московській.




Джерело: https://1562.kharkov.ua/uk/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися