У Харкові відбудеться релігійний захід: Перекриють вліцу

Харківські віруючі перекриють вулицю

У Харкові 20 червня з 20.45 до 21.45 на стадіоні КП ОСК "Металіст" пройде релігійний захід "Щорічна молитва церков. Нове покоління". Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

Відзначається, що через проведення заходу, по Плеханівській вулиці на ділянці від вул. Храмовій до пров. Власовський обмежується рух транспорту.

Нагадаємо, в Харкові заборонили рух транспорту по вулиці Метробудівників в районі будинку №17 до 2 липня. Відзначається, що на вказаній ділянці будуть ліквідувати аварійну ситуацію на газопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: вул. Леся Сердюка, вул. Дружби Народів, вул. Наталії Ужвій, вул. Гвардійців Широнінців і ін. Також по вулиці Метробудівників обмежили рух в районі будинку №13. Однак там закриту ділянку можна просто обійти по вільній від виконання робіт смузі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що 19 червня з 09:00 до 20:00 перекриють вулицю Танкопія на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Ощеєпкова. Відзначається, що на вказаній ділянці ТОВ "Паркінг" проводить капітальний ремонт. Через це тролейбуси та автобуси змінять до вечора свій маршрут.

Крім цього 9 червня по Клочківський спуск, на ділянці від вул. Клочківській до пл. Свободи заборонять рух транспорту з 19:30 до 22:00. Річ у тому, що в Харкові пройде ралі-марафон "VI United Super Special Race" з нагоди 30-річчя незалежності України. Об'їхати закриту ділянку можна буде по прилеглих вулицях: Клочківській, Космічної, Ромена Роллана та ін.




Сергей Смирнов

20 червня 2021, 07:30

Вообще-то, мероприятие начнётся в 17.00, а не в 20.45, как вы написали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися