Харків'яни залишаться без гарячої води до серпня

Харківські комунальники ремонтуватимуть тепломагістралі

У Харкові жителі Московського і Київського районів з 19 липня і до 20 серпня будуть без гарячої води. Про це розповіли на сайті КП "Харківські теплові мережі".

Відзначається, що комунальники ремонтуватимуть ділянки тепломагістралей. У Київському районі без води залишаться 154 житлових будинки, 10 дитсадків, 11 шкіл і медзакладів на ділянці, обмеженій вул. Валентіновською, вул. Академіка Павлова, вул. Барабашова, вул. Героїв Праці, вул. Гвардійців Широнінців, вул. Дружби Народів, вул. Метробудівників, вул. Ужвій.

У Московському районі без гарячої води будуть люди за наступними адресами:

• у 273 житлових будинках, 20 дитячих установах, 11 школах на ділянці, обмеженій: вул. Бучми, вул. Ак. Павлова, вул. Г. Праці, вул. Стуса, вул. Валентинівська, вул. Гв. Шіроніцев, вул. В. Зубенко, вул. Др. Народів, вул. Сердюка, вул. джерельній;

• в 5 житлових будинках на ділянці, обмеженій: вул. Бучми, Гв. Шіроніцев;

• в 110 житлових будинках, 5 дитячих установах, 4 школи, 1 лікувальній установі на ділянці, обмеженій: вул. Бучми, вул. Світлої, вул. Г. Праці, вул. Гвардійців Шіроніцев, просп. Тракторобудівників.

Крім цього в Харкові деяким жителям Московського району до 22 липня продовжили терміни відключення гарячої води. Гарячої води не буде в 117 житлових будинках, 5 дитсадках, 4 школах і 28 відомствах на ділянці, обмеженій вул. Тракторобудівників, вул. Зубенко, просп. Ювілейним, Салтівським шосе, вул. Руслана Плоходька і вул. Познанської.

Нагадаємо, в Харкові жителі Новобаварського району до 2 3 липня будуть обходитися без газу. Комунальники проводять підготовчі до опалювального сезону роботи на двох газорозподільних пунктах.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися