Корупція в Харківській облраді: спільнику чиновника обрали запобіжний захід

Адвокат може вийти на свободу під заставу

Адвоката заступника голови Харківської облради відправили під варту на 60 діб (до 20 вересня) з можливістю вийти під заставу в 713 700 гривень. Відповідне рішення виніс суддя Вищого антикорупційного суду, передає пресцентр Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України.

Варто зазначити, що якщо за адвоката все-таки внесуть гроші, то після виходу з СІЗО на нього покладуть низку процесуальних обов'язків.

Контекст:

У Харкові 23 липня затримали одного із заступників голови Харківської облради Андрія Малиш. За даними правоохоронців, чиновник разом зі своїм адвокатом зажадав хабар у 1 млн 50 тис. грн у керівника одного з комунальних підприємств. За ці гроші заступник. гарантував керівнику збереження його нинішньої посади. Зловмисників викрили під час передачі останньої частини хабаря у 350 тис. грн.

Декларація чиновника

Тільки готівкою Малиш зберігає у себе 162 тис. дол. і 465 тис. грн. При цьому він заробив у 2020 році 415 тис. грн за підприємництво. Чиновнику належить половина компанії ТОВ "Магнум-С", половина корпоративних прав на тенісний клуб "Парк" і 0,55% ТОВ "Сумисортсемяновощ".

У Малтша є будинок площею 287 кв.м в селищі Артюхівка, який він купив ще у 2019 році. У Харкові в нього квартира площею 60,7 кв.м і чотири нежитлових приміщення загальною площею 423 кв.м. Також у нього є в селищі Руська Лозова цілий комплекс площею 40,7 тис. кв.м за 6,5 мільйона, яким він володіє спільно з ТОВ "Авіастрой". Також у нього є ділянка площею 1 тис. кв.м в селищі Бабаї та ділянка в Кирилівці.



sdfsdf sdf dsffdsf

27 липня 2021, 08:10

https://www.nyhcampaign.org/chudani/_free_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_free_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_live_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_live_tv_olympic_games_2021_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_beach_volleyball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_beach_volleyball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_swimming_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_swimming_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_surfing_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_surfing_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_basketball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_basketball_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/_gymnastics_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_gymnastics_tokyo_2020_olympic_games_live_streams_online_from_anywhere https://www.nyhcampaign.org/chudani/2020_tokyo_olympics_watch_the_games_on_tv_and_streaming https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/2020_tokyo_olympics_watch_the_games_on_tv_and_streaming https://www.blackinfantsandfamilies.org/vodaaaa/_watch_live_tokyo_olympic_games_stream_live_coverage_27th_july_2021 https://www.nyhcampaign.org/chudani/_watch_live_tokyo_olympic_games_stream_live_coverage_27th_july_2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися