У Харкові 1 серпня міський транспорт ходитиме по іншому все ранок

Харківські трамваї та тролейбуси весь ранок мінятимуть свої маршрути

У Харкові 1 серпня з 07:00 до 14:00 буде проходити змагання з тріатлону на дистанції "half-iron". Всьому транспорту крім трамваїв будуть забороняти рух по декількох вулицях. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба 1562.

У Харкові трамваї курсуватимуть так:

З 07.20 до 08.30 години забороняється рух трамваїв по вул. Мойсеївській, вул. Віринській та вул. Cемиградській на ділянці від вул. Шевченка (станція метро "Київська") до вул. Академіка Павлова.

Рух трамвайних маршрутів №№16, 16А припиняється на цей період.

З 07.30 до 08.40 години забороняється рух трамваїв по узвозу Клочківському, просп. Незалежності, вул. Трінклера, вул. Маяковського та вул. Мироносицькій на ділянці від вул. Клочківської до вул. Весніна.

Рух трамвайного маршруту №12 припиняється на цей проміжок часу.

З 07.00 до 09.00 години забороняється рух тролейбусів по вул. Сумській та по Бєлгородському шосе на ділянці від просп. Незалежності до вул. Академіка Курчатова.

Рух тролейбусів буде організований наступним чином:

Тролейбус за маршрутом №2:

- РК "просп. Перемоги" - просп. Перемоги - просп. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - просп. Науки - просп. Незалежності - вул. Сумська – майдан Конституції;

Тролейбус за маршрутом №12:

- РК "вул. Клочківська" - вул. Двадцять Третього Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - РК "Лікарня швидкої допомоги".

Тролейбус за маршрутом №17 - не курсує.

З 09.00 до 14.00 години забороняється рух тролейбусів по Білгородському шосе на ділянці від вул. Дерев’янка до вул. Академіка Курчатова. Рух тролейбусів буде організований наступним чином:

Тролейбус за маршрутом №2:

- РК "просп. Перемоги" - просп. Перемоги - просп. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - просп. Науки - просп. Незалежності - вул. Сумська - РК "парк ім. Горького".

Тролейбус за маршрутом №12:

- РК "вул. Клочківська" - вул. Двадцять Третього Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Сумська - РК "парк ім. Горького".

Тролейбус за маршрутом №17:

-РК "майдан Конституції" – вул. Сумська – РК "парк ім. Горького".

Тролейбус за маршрутом №50 - не курсує до 14.00 години;

На період проведення змагання і відсутності тролейбусного маршруту №50 "Сел. П’ятихатки – майдан Конституції", з 5:56 до 14:00 години організовується тимчасовий автобусний маршрут загального користування "Сел. П’ятихатки – просп. Перемоги (коло трамвая)" з наступним шляхом руху: просп. Академіка Вальтера (сел. П'ятихатки) - просп. Академіка Синельникова - Окружна дорога – просп. Людвіга Свободи – ст. м. "Проспект Перемоги" - просп. Перемоги (коло трамвая) та випуском 3-х одиниць автобусів.



Трапулин

1 серпня 2021, 11:18

Зашёл сюда просто написать то, что тян очень милая...

Левченко Вера

1 серпня 2021, 08:29

Троллейбус запустили, а вопросы, с этим связанные, не решаются!!!!! Очевидно, нужды жителей Пятихаток вообще не учитываются! !!!!! Автобусом мы имели возможность хоть через Алексеевку, но все же перемещаться и в одном и в другом направлении, а сейчас просто "движение запрещено " ??????? Никаких объявлений на конечных остановках, а, главное, никакой ответственности!!!!! Это действительно возмущает!!!!!

Виктор

31 липня 2021, 16:23

А как людям с роботы домой попасть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися