У Харкові в один день проходять футбольний матч та тріатлон: Де буде перекрита дорога

Харківські вулиці перекрили спортсмени

У Харкові 1 серпня пройде футбольний матч на стадіоні "Металіст" між командами ФК Металіст (Харків) - ФК Ужгород (Ужгород). Крім цього до 14:00 проходять змагання з тріатлону на дистанції "half-iron". Де перекриють дорогу повідомили в Департаменті інфраструктури, передає Диспетчерська служба +1562.

Через проведення футбольного матчу з 17:00 до 21:00 заборонять рух транспорту по Власівській, Храмової та на Плеханівській від вул. Молочної до вул. Державінська.

Своєю чергою через змагання з тріатлону дорогу будуть поступово відкривати до 14:00. Дорогу перекриють за наступними адресами: вул. Героїв Праці на ділянці від вул. Барабашова до вул. Шевченко вул. Шевченко на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Матюшенко по вул. Матюшенко, Журавлівському спуску вул. Весніна, на ділянці від Пушкінської до Сумської, по вул. Сумській від вул. Весніна до вул. Дерев'янко, по Білгородському шосе і вул. Академіка Курчатова

Інші перекриття в Харкові:

⬤ У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Відзначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера та іншим прилеглим. Варто відзначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

⬤ У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова, на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Відзначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівському, Новгородської, пр. Науки та іншим.











Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися