Апеляційний суд відмовив одіозному харківському ліснику Сисі

Віктора Сису залишили під домашнім арештом

В четвер, 5 березня, Харківський апеляційний суд відмовив в задоволенні апеляційних скарг прокурора і захисників колишнього директора Гутянського лісгоспу Віктора Сиси, якого підозрюють у незаконній порубці та вивезенні лісу. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі суду.

Апеляційні скарги сторонами були подані на ухвалу Московського районного суду Харкова про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту (в період часу з 22:00 до 07:00).

Віктору Сисі інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що за версією слідства, підозрюваний не забезпечив зберігання майна державного підприємства, керівником якого він був. Внаслідок цього в лісництві незаконно вирубали та вивезли понад 200 дубів. Заподіяну шкоду оцінили у суму понад 4 мільйони гривень.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що коментуючи звільнення підлеглого, керівник повідомив, що  "людина, яка порушує законодавство і не забезпечує збереження та ефективне використання лісових ресурсів не може працювати в лісовому господарстві".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися