У Харкові два дні не ходитимуть трамваї: де заборонять рух

Комунальне підприємство "Міськелектротранссервіс" буде ремонтувати трамвайні колії

5 серпня з 10:00 до 15:00 буде заборонений проїзд трамваїв вулицею Академіка Павлова - від вулиці Героїв Праці до Салтівського провулка (в напрямку центру). 6 серпня в цей же часовий проміжок заборонять рух на ділянці від провулка Салтівського до вулиці Героїв Праці. Про це повідомляє Kharkiv Today з посиланням на міську диспетчерську службу.

5 і 6 серпня трамваї №16 і 16А ходити не будуть.

Зміни в русі громадського транспорту пов'язані з ремонтом трамвайних колій.

Трамвай №27 5 серпня змінить маршрут і курсуватиме таким чином:

Розворотне коло "Салтівське" - проспект Тракторобудівників - вулиця Героїв Праці - вулиця Шевченка - вулиця Мойсеївська - вулиця Веринська - вулиця Академіка Павлова - пр Московський - площа Захисників України - вулиця Молочна - вулиця Гольдбергівська - вулиця Москалівська - розворотне коло "Новожаново".

Нагадаємо, що в Харкові для водіїв будуть перекривати Куликовську вулицю 5 і 6 серпня з 8:00 до 20:00.

Також в Харкові з 2 серпня на кілька днів перекрили площу Свободи і заборонили рух транспорту від вулиці Сумської до вулиці Трінклера. На площі почалася підготовка до масових заходів. До завершення всіх святкувань автобуси №20е і 119е будуть об'їжджати закриту ділянку по вже звичним маршрутом: - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки, а далі як зазвичай.

У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Відзначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера і іншим прилеглим. Варто відзначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще в минулому році, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися