Чотири сотні харківських курсантів підкорюють 11 аеродромів України (ФОТО)

Курсанти 2-го і 3-го курсів проходять навчання на літаках

Триває інтенсивна льотна практика курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, яка включає до шести льотних змін на тиждень та проходить на 11 аеродромах: із них на 7 аеродромах Повітряних Сил та 4 аеродромах Армійської авіації Сухопутних військ. Про це повідомляє пресслужба Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Курсанти 2-го курсу проходять первинне навчання на одномоторних літаках типу (AT-3, R-300, P2002FJ, K-10, ХАЗ-30) в 4 льотних школах. Курсанти 3-го курсу (за профілем транспортної авіації) проходять льотне навчання у 2 цивільних льотних школах на одномоторних та двомоторних літаках типу (XIAT-650, K-10, AT-3, R-300, BE-79 та P2006T).
Льотна підготовка курсантів проводиться на 4 типах літаків (Су-25, Міг-29, Л-39, Ан-26) та 2 типах вертольотів (Мі-2, Мі-8). Всього льотну практику проходять близько чотирьохсот курсантів льотного факультету університету.

Як раніше повідомляв портал "Харків. Коментарі", курсанти Харківської Академії Нацгвардії розробили свій проект протидії російським фейкам.

Як повідомляв "Харків. Коментарі" раніше, в Державному бюро розслідувань (ДБР) сьогодні, 30 вересня, спростували заяву глави Харківської ОДА про відмову двигуна у літака АН-26. "Була інформація щодо зниження тиску індикатора крутного моменту. А та інформація, яка звучить, що взагалі відмовив двигун - не відповідає дійсності", - заявив керівник ГСУ ГБР Максим Борчаковський. При цьому, він зазначив, що всі обставини з'ясуються після технічного розслідування, яке проводить головна інспекція Міністерства оборони.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися