У Харкові на тиждень перекрили центральну дорогу біля «Нікольського»

Біля "Нікольського" проводяться роботи

У Харкові з 5 до 12 серпня забороняється рух транспортних засобів по пров. Слюсарній на ділянці від вул. Громадянської до вул. Короленка. Про це розповіли в Диспетчерській службі 1562, посилаючись на Департамент інфраструктури.

Зазначається, що на вказаній ділянці ТОВ "ТРЦ Нікольський" буде упорядковувати прилеглу територію. Об'їхати перекриту ділянку можна по найближчих вулицях: Громадянській, Пушкінській та інших.

Інші перекриття у Харкові:

⬤  У Харкові з 2 серпня на кілька днів перекрили площу Свободи та заборонили рух транспорту від вулиці Сумської до вулиці Трінклера. На площі почалася підготовка до масових заходів. До завершення всіх святкувань автобуси №№ 20е та 119-е будуть об'їжджати закриту ділянку по вже звичному маршруту: - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки, а далі як зазвичай.

⬤ У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Зазначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішека Крала, Молодіжній, Луї Пастера та інших прилеглих. Варто зазначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

⬤ У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Зазначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівській, Новгородській, пр. Науки та інших.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися