У Харківській області заборонять ловити раків

У раків починається друге линяння

У Харківській області з 20 серпня і до 30 вересня у раків починається друге линяння. На вказаний період ловити членистоногих забороняється. Про це розповіли в Харківському рибоохоронному патрулі.

Забороняють вилов заради захисту раків. Річ у тому, що линяють раки не в норах, а на відкритому просторі й у цей період вони неймовірно вразливі. Вилов членистоногих у цей час може зменшити кількість особин в українських водоймах.

За вилов раків людей можуть притягнути до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 85 КУпАП (штраф - 170 грн), так і по ч. 4 ст. 85 КУпАП (штраф — від 340 до 680 грн з конфіскацією знарядь і незаконно добутих водних біоресурсів). Крім того, залежно від завданої шкоди працює і ст. 249 КК (незаконне зайняття рибним або іншим водним добувним промислом), яка передбачає штраф від 1700 до 6800 грн або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Інші новини Харкова:

⬤ У Валках 6 серпня співробітники СБУ зупинили два автобуси, якими представники "Нацкорпусу" їхали до Києва. В СБУ розповіли, що все було абсолютно законно, оскільки вони діяли в рамках антитерористичних навчань, а не політичних переслідувань.

⬤ У Харківській області провели опитування щодо доходів та умов життя. Відповідні дані 6 серпня опублікувало Головне управління статистики в Харківській області. Згідно з опитуванням, 55,6% домогосподарств області відмовляли собі у всьому найнеобхіднішому, крім їжі. У 32,2% сімей було досить доходів, але заощаджень вони не робили. У 11,4% було достатньо доходів, і вони робили заощадження. При цьому 0,8% населення не можуть забезпечувати навіть достатнє харчування.

⬤ У Харкові буде короткочасний дощ, гроза, град і місцями шквали до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 20 до 22 градусів, а вдень — від 30 до 32. При цьому 7-8 серпня в лісах області переважатиме надзвичайна (5 клас) пожежна небезпека. Радіаційний стан навколишнього середовища в Харкові станом на 6 серпня складає 13 мкР/год.




ghjdrtyhrtzea

7 серпня 2021, 21:49

https://www.statecollege.com/classifieds/ads/free-onlineufc-265-live-stream-how-to-watch-lewis-vs-gane-full-mma-fight-live-on-tv/ https://www.statecollege.com/classifieds/ads/livewatch-ufc-265-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-livestream-online-fight-time-on-tv-schedule-ppv/ https://www.statecollege.com/classifieds/ads/live-freeufc-265-live-stream-how-to-watch-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-fight-live-on-tv-2/ https://www.statecollege.com/classifieds/ads/free-liveufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-reddit-free-online-ufc-tv-tonight/ https://hunterrivertimes.com.au/advert/livewatch-ufc-265-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-livestream-online-fight-time-on-tv-schedule-ppv/ https://hunterrivertimes.com.au/advert/free-onlineufc-265-live-stream-how-to-watch-lewis-vs-gane-full-mma-fight-live-on-tv/ https://hunterrivertimes.com.au/advert/live-freeufc-265-live-stream-how-to-watch-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-fight-live-on-tv/ https://hunterrivertimes.com.au/advert/free-liveufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-reddit-free-online-ufc-tv-tonight/ https://alpenglowcollective.co/advert/livewatch-ufc-265-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-livestream-online-fight-time-on-tv-schedule-ppv/ https://alpenglowcollective.co/advert/free-onlineufc-265-live-stream-how-to-watch-lewis-vs-gane-full-mma-fight-live-on-tv/ https://alpenglowcollective.co/advert/live-freeufc-265-live-stream-how-to-watch-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-fight-live-on-tv/ https://alpenglowcollective.co/advert/free-liveufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-reddit-free-online-ufc-tv-tonight/ https://www.clustermapping.us/blogs/freeonlineufc-265-live-stream-how-watch-lewis-vs-gane-full-mma-fight-live-tv https://www.clustermapping.us/blogs/freeliveufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-reddit-free-online-ufc-tv-tonight-0 https://www.clustermapping.us/blogs/livefreeufc-265-live-stream-how-watch-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-fight-live-tv-1 https://www.clustermapping.us/blogs/livewatch-ufc-265-derrick-lewis-vs-ciryl-gane-livestream-online-fight-time-tv-schedule-ppv https://hunterrivertimes.com.au/advert/ppv-ufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-on-reddit-mma-fight-tv/ https://alpenglowcollective.co/advert/ppv-ufc-265-lewis-vs-gane-live-stream-on-reddit-mma-fight-tv/ https://www.sbnation.com/users/ufc-265-live-stream

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися