У Харкові на півтора тижні перекриють вулицю Сумську, заборонять парковку та скасують два автобуси - що відомо

Обмеження пов'язані зі святкуваннями та встановленням різних локацій для містян у центрі

У зв'язку з підготовкою до святкових заходів до Дня міста, Дня прапора та Дня Незалежності, та, власне, їх проведенням із 16 серпня по 24 серпня у центрі міста буде змінений рух транспорту. Переважно це стосується вулиці Сумської та площі Свободи. Детально про це розповіли у пресслужбі Харківської мерії.

З 7 ранку 16 серпня заборонять рух транспорту на ділянці від перехрестя вулиць Сумської та Свободи до Університету імені Каразіна. Дорога перекрита буде весь тиждень та святкові дні включно по 24 серпня.

Протягом робочих днів — з понеділка по п'ятницю проїхати через площу Свободи можна буде лише по правій стороні ділянки між вулицями Сумською та Трінклера.

Починаючи з суботи, 21 серпня, і протягом усіх вихідних до 24 серпня обмеження стають ще більш суворими — на площі Свободи заборонено буде паркуватися (ділянка від вулиці Трінклера до вулиці Сумської). Також заборонять проїзд крізь площу Свободи — і по лівій і по правій сторонах.

Автобуси, маршрути яких зазвичай проходять по цій ділянці  - №20е та №119е, - змінять свою схему руху. Вони прямуватимуть від вулиці Сумської до проспекту Незалежності, далі — вулицею Трінклера до площі Свободи, на проспект Науки й далі за звичним маршрутом.

У міськраді пояснили, що необхідність перекрити рух транспорту на Сумській вулиці викликана розміщенням на ній різних локацій, які будуть цікавими для містян.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що на Московський проспект у Харкові повертаються два трамваї - № 5 та № 6. Вони курсуватимуть із 15 серпня. Маршрут № 6 залишиться звичним для харків'ян. А от маршрут № 5 зазнав змін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися