Де в Харківській області перекрили трасу - як об'їхати (карта)

Через ремонт пішохідного моста повністю перекрили рух транспорту на трасі державного значення в Чугуєві

На цілий дні 15 серпня харківської "Укравтодор" перекрив рух на "Ростовськїй" трасі, що проходить через місто Чугуїв Харківської області. Про причини зміни схеми дорожнього руху і варіанти об'їзду повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг у Харківській області.

В установу звернулося державне підприємство "Дороги Харківської області" та аргументувало необхідність на короткий час перекрити рух транспорту на дорозі М-03: км 538+800. На цій ділянці замовник запланував проведення будівельних робіт.

Зараз на території міста Чугуєва проводиться реконструкція пішохідного моста, який розташований саме на автодорозі державного значення Київ — Харків — Довжанський.

Рішення про обмеження руху не було прийнято відразу, знадобився розгляд офіційного звернення ДП "Дороги Харківської області" з аргументацією необхідності таких заходів. За результатами розгляду звернення був спланований маршрут об'їзду зазначеної ділянки для автомобілів. Необхідні зміни були узгоджені з чугуївською міськрадою і місцевим відділом Національної поліції.

picture

Обмеження руху будуть діяти на трасі з 08:00 до 21:00 15 серпня. У пресслужбі харківського "Укравтодору" порадили водіям врахувати зазначені зміни й вибирати інші маршрути або використовувати об'їзд при плануванні своїх поїздок. Також установа звернулася до перевізників, які працюють на громадському транспорті, з аналогічними рекомендаціями.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що з понеділка, 16 серпня, у Харкові перекриють для руху ліву частину дороги на площі Свободи. Обмеження діятимуть до завершення свят, а з 21 серпня площа Свободи буде повністю закрита для автомобілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися